Ett tillkännagivande

I år kommer jag ha stöttning av Gösta Samuelsson Bil AB. Jag överdriver inte när jag säger att jag tagit det väldigt lugnt med övningskörning och pluggning av skyltar, trafikregler och liknande. Rentav pulszon 1.

Jag är 27 år och antalet gånger jag suttit bakom en ratt överstiger nog inte ett dussin. Jag har inget körkort. Detta går så klart inte alltid hand i hand med de planer, drömmar och mål som jag har. Jag menar, det finns ju hur många häftiga lopp som helst som ligger utsocknes and there’s only so much SJ can do…

skylt

Hur kommer Gösta Samuelsson Bil AB in i bilden då? Det är många gånger jag sprungit förbi där utanför, antingen till eller från den härliga Golanbacken, men den här gången tog jag cykeln till mötet som var inbokat med Mattias, han som tidigare blev känd i och med hashtaggen #jaktenpåmattiasfortsätter. Och som Martin Johnsrud Sundbys lite taniga tvillingbror.

Som tidigare lagkapten i Brage IK så har han en väldigt fin förmåga att engagera och peppa folk runtomkring sig. Fram till en skada han ådrog sig våren 2015 hade jag fått jaga honom på varenda pass vi körde med den lokala gruppen Mötesplats löpning. Jag låg alltid några sekunder efter på tusenmetersintervallerna. Och han slog mig med sju sekunder på stadsloppet. En tid jag fortfarande inte lyckats bräcka på den banan. Men min utveckling har jag honom att tacka. Därav hashtaggen.

Jo, till saken då! Jag har blivit utmanad av Mattias och VD:n Tobias Wångmar (som också han är väldigt vass på att springa) att fixa körkortet innan Ludvika stadslopp. Grejar jag uppkörning och teorin och allt det andra till sommaren så får jag nycklarna till en alldeles ny bil som jag får ha i ett halvår. HÄFTIGT! Firman som ligger mellan Lorensberga och Östansbo har en lång historia av att på olika sätt sponsra den lokala idrottsrörelsen, men även enskilda utövare så som hårt satsande triatleten Emma Graaf och nu senast längdskidåkarlöftet Alex Karlsson.

bilenDet ska bli ett spännande år, minst sagt! Och kanske är det dags att slå den där tiden på stadsloppsbanan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s