Do not go gentle into that good night

De tappra deltagarna har i skrivande stund ännu inte fått reda på om det är 90 eller 45km som gäller. Arrangörerna väntar in i det sista innan beslut tas. Det har väl inte undgått särskilt många att det varit lite småkyligt under veckan…

Ikväll klockan 20:00 går starten för den andra upplagan av Nattvasan. Jag och farsan skulle ha kört i lag men han hade vett nog att bli sjuk. Jag mår däremot bättre så jag måste ju åka.

Jocke fick hoppa in på kort varsel. Honom kan man lita på! Han skulle liksom jag ha åkt Öppet spår i måndags men han blev också krasslig och ställde in. Så nu är vi båda fulla av energi och är taggade till tusen!

Eller åtminstone hoppas jag att Jocke är det och att hans revanschlusta efter måndagen kommer smitta av sig, alternativt räcka för oss båda. Jag har åkt alldeles för lite skidor så jag är lite orolig. Jag vet, alla säger alltid att de har tränat för lite, men det gör det inte mindre sant.

Screenshot_2018-03-01-22-10-05

Tillbakablick till Bergebo skimarathon 2016. Vilket jävla dynglopp!

Januari var en bra månad! Sen tappade jag motivationen litegrann. Varför vet jag inte, det kan bli så ibland. Men Jocke är införstådd med detta. Vi sitter i samma sits. Vi har åkt ungefär lika mycket. Eller lite. Skitsamma! De flesta mil har vi i alla fall tillryggalagt tillsammans så det måste ses som något positivt. Men hur mycket ska man träna för att det ska vara tillräckligt mycket? Det varierar så klart. Men känner man sig redo så är man nog på rätt väg.

Vi har inget tidsmål. Det kommer få ta tid (men vi vill kanske inte vara ute HUR länge som helst ändå).

Jag är inte redo för detta. Men jag vet att Vi kommer klara det. Om några timmar är det dags.

Tick tock goes the Mora clock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s