Överlevde februari!

Efter årets hittills sämsta vecka (sett till både allmäntillstånd och träningsdos) så fick det vara nog!

Jag drog igång maskineriet igen på måndagen genom ett lugnt distanspass tillsammans med Mötesplats löpning. Kändes okej men det var väldigt tungt. Inte riktigt frisk. Ångrade inte en sekund att jag avstod att åka Öppet spår. Riktigt starkt av er som åkte i den där kylan! Som om 9 mil på skidor inte är jobbigt.

Vilade en dag till och kände mig sedan tillräckligt säker för ett intervallpass.

Upprepade favoriten från för några veckor sedan. 2×(10+5min) med tre minuter joggvila. Började med tio minuter i halvmaratempo för att sedan öka till miltempo sista fem minuterna. Roligt och lagom hårt! Än så länge.

Sista passet innan Nattvasan blev ett lätt rullpass på spinningcykeln. Oerhört tråkigt att cykla i pulszon2 men alternativet var vila. Nattvasan blev ett blogginlägg i sig så läs det också HÄR

Idag har det varit mycket sofftid. Har följt ett stort gäng Vasaloppsåkare på webben och självklart sett tv-sändningen. Hade gärna varit med på långspinningen men det hade inte varit särskilt klokt. Känner mig inte alls särskilt sliten och hoppas att jag kommer få tillbaka den där energin jag hade innan jag blev sjuk!

vasan

Några av dem jag följde under dagen. Helt otroligt starka människor man känner! Alla under sex timmar (några närmre fem timmar) i det där föret. Puh!

Rundade sedan av veckan med ett zon2-löppass ut mot Brunnsvik och tillbaka. Temperatur kring nollan, vilket var ett trendbrott för den senaste tiden.

20180304_174258

Lugn distansrepa med veckans avsnitt av  Lilla drevet i öronen

Totalerna den här veckan landade på lite över 12 timmar fördelade på 42km löpning och 90km längdskidåkning. Och lite inomhuscykling.

Tack för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s