Mål 2022 och framåt

Fokus 2021 var först och främst att komma igång med träningen igen efter skitåret 2020 som kantats av en diffus sjukdomsproblematik. Under parollen #makekimmegreatagain ville jag ta mig tillbaka till 2017 års form, för att sedan bli bättre. Jobbet gjort, som Frippe skulle sagt!

Detta år är lite mer öppet. Å ena sidan vill bli bättre i triathlon (luddigt mål). Detta är måhända inte särskilt tydligt, men i nuläget är det ganska enkelt (på pappret): simma mer, cykla mer målinriktat, håll igång löpningen. Då kommer jag sannolikt hävda mig bättre. Och kanske hålla skador borta genom den varierande träningen. Och på så vis också bli bättre på min huvudgren (löpning)?

I november 2021 sprang jag ett marathon på 2:31:54. Detta är någonting jag vill utmana och då känns 2:29:59 rimligt, förutsatt att jag får till träningen lika bra som förra året (och lite till). Men det är såklart fruktansvärt hårt och väldigt utmanande. Någon gång vill jag ju också springa Lidingöloppet under 1:50. Det var en en del av ett femårsmål, undrar om det var 2017 jag yttrade det? Ajfan, det kanske börjar bli dags nu…