”Häv den Store”

Ja, det kan ha blivit lite öl igår. Det är dock aldrig något problem med lite öl. Tyvärr så blev det även jägermeister, denna svarta satansnektar som Gud (helst) glömde.

Jocke hade hittat nåt riktigt gammalt öl(bräd)spel där man fick diverse uppdrag. Jag hamnade hela tiden på ”Svep den store”-rutan, därav jägern.

Nåja, det är bra att kunna ha roligt utan att man har träningskläder på sig. Extra utmanande när man har alkoholtolerans som en blåmes.

Den ”träningsvärk” jag dragit på mig från gårkvällen fick sakta blödas bort genom ett lugnt långpass i löparskor.

20180211_122713

Återställaren

Löpningen har faktiskt gått helt okej den här veckan. Två utomhuspass och två på löpband, där det ena var ett kort brickpass efter långspinningen igår och det andra var ett roligt intervallpass i fredags. Upplägget var enkelt:
2×(10+5min) där de första tio minuterna sprangs i mitt tänkta halvmarathontempo och de avslutande fem minuter i mitt tänkta miltempo. Ganska hårt men väldigt kul! Jag kommer så småningom testa att lägga till ytterligare ett set. Om jag känner att formen utvecklas åt rätt håll. Planerar även att besöka Tynell Activity i Falun för diverse tester. Behöver träna lite mer först tror jag.

 

Som jag nämnde så körde jag långspinning igår, som vanligt lett av suveräna Emma och Simon (denna vecka på allmän begäran även med rockmusik).  Tre timmars gnessande i en syrefattig sal med ett dussin andra tokstollar; alldeles underbart! Precis innan passet officiellt drog igång klockan 9 så hade vi OS-sändningen på storbild framför oss och fick bevittna Sveriges första guld genom Charlotte Kallas helgjutna insats i skiathlonen. Riktigt roligt!

Utöver ovan nämnda aktiviteter har jag inte gjort mycket annat den här veckan. Inte en meter simning tyvärr. Lite cirkelfys med kollegorna på jobbet och ett par mil skidor med Jocke på ett riktigt kärvt Grotfallet. Bromssträckan var typ en meter från att man slutade staka. Bra träning!

Hade två vilodagar där jag kände mig ganska vissen. Det verkar vara så att bara för att en själv inte har barn så betyder inte det att man slipper undan februari och alla bacillusker. Folk går ju till jobbet trots att de är sjuka. Eventuellt går de hem efter sex timmar så att de bara får två timmars karens men då har de ju hunnit smitta ganska många redan. Nåväl. Lassade hursomhelst in en stabil vecka på precis nio träningstimmar.

Har ingenting särskilt planerat för nästa vecka i träningsväg, men imorgon ska jag ta mitt livs första körlektion! Inte så lite nervöst

Stämplar ut den här veckan på nedanstående vis:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s